Personal Branding voor vrouwen – hoe je jezelf aan de wereld laat zien (professioneel, geloofwaardig en zonder borstklopperij)

  • patricia
  • 0/100 Students
  • -
  • 0 Lessons /0 Quizes

Deze cursus is voor iedereen die met z’n personal branding aan de gang wil. Hij is geschikt voor politici, voor politici in spe, voor ondernemers, carrièretijgers, balanszoekers, weldoeners en moneymakers. Mannen zijn net zo welkom als vrouwen. En mannen hebben hem net zo nodig als vrouwen. Zeker als het bescheiden types zijn.

Waarom dan toch een cursus speciaal voor vrouwen?

Omdat blijkt dat wij vrouwen een extra zet nodig hebben. Vrouwen zijn vaker (te) bescheiden dan mannen. En dat wordt niet beloond met stijle carrières.

Natuurlijk spelen veel meer factoren een rol. Maar daar gaat het nu niet over. Feit is, dat vrouwen aan de top ondervertegenwoordigd zijn.

 

 

 

 

In 2019 waren 26,8 % van de commissarissen in de Nederland vrouw en van de bestuurders in het Nederlandse bedrijfsleven was 8,5% vrouw.  NRC Handelsblad publiceerde deze cijfers in dit artikel. De lijn in het bedrijfsleven is bescheiden stijgend.

The only way is up?

In de Tweede Kamer daalde het aantal vrouwelijke Tweede Kamerleden:

2010: 64

2012: 60

2017: 54

2020: 51

 

Begrijp me niet verkeerd: van mij hoef je geen toppositie te bereiken. Maar als je het wil, zou ik het mooi vinden als het lukt.

Verder is deze cursus voor iedereen die zaken voor elkaar wil krijgen. In haar eigen onderneming, als zzp’er, als coporate manager, als bestuurder, politicus of als changemaker met een goed doel. Deze cursus is voor beslissers die beter willen overtuigen. En daar helpt je Personal Branding bij. Of je ethos, zoals de oude Grieken het noemden.

Ethos?

Dat staat allemaal in les 1. Veel plezier.

Free
Enroll
You cannot enroll on this course because you are not logged in.

Additional Details

  • 4 Weeks
  • 50 points
  • 10 augustus 2020 15:23
Course Curriculum
0.0
Average Rating
0%
0%
0%
0%
0%

Privacy Preference Center