Debattoernooi voor professionals

Het leukste evenement voor kennisorganisaties

Met collega’s of relaties de degens kruisen – en na afloop een borrel

Op een toernooi leer je tien keer zoveel als bij een training. En het sportieve element van een debattoernooi maakt het tot een stimulerend medewerkersevenement. Uitstekend om samen je professionele vaardigheden te trainen en ook zeer geschikt als relatie-evenement.

Reactie van een deelnemer:

“Het was écht een hele leerzame en leuke dag! Aan de voorkant krijg je concrete handvatten om zo gestructureerd mogelijk een betoog te houden en tijdens de diverse debatrondes die volgen krijg je scherpe feedback van de coaches. En doordat er diverse rondes zijn kun je de feedback gelijk gebruiken in de volgende ronde.”

We beginnen met een inleiding in de Kunst van het Debatteren: wat is een debat en waartoe dient het (niet)? Hoe dragen debatvaardigheden bij aan de professionalisering van de organisatie en haar medewerkers? Hoe zet je ze in op de werkvloer? Na voldoende uitleg over technische handvatten doen we een eerste oefening.

En dan aan de slag! Na uitleg van de spelregels debatteert iedereen drie rondes en krijgt persoonlijke feedback van deskundige en ervaren juryleden: op debattechniek en op persoonlijke presentatie. Zo kan iedereen zijn debatstijl en -vaardigheden ronde na ronde fijnslijpen. En aan het eind is er een winnend team.

Waar ze het voor doen? Voor hun plezier, voor hun professionele ontwikkeling, voor hun netwerk en natuurlijk niet te vergeten… voor eeuwige roem!

Jullie hebben een leerzame en sprankelende dag met elkaar beleefd. Het analytische en retorische vermogen van de organisatie is toegenomen. Jullie hebben levendigere en effectievere overleggen. Jullie brengen je organisatie-standpunten makkelijker voor het voetlicht van de buitenwereld en je staat steviger bij kritiek. Jullie worden overtuigender.

Doelgroep

Young Professionals, trainees, beleidsadviseurs, communicatieadviseurs, belangenbehartigers, accountmanagers, teamleiders en managers, juridisch adviseurs, bestuursadviseurs, etc.

Trainers

Gerrit Jan Valk
Roderik van den Bos
Gijs Weenink
Patricia Wouda
Petra Hiemstra
Ad de Regt

Debattoernooi voor professionals

€ 3.000*Per toernooi
  • 2 dagdelen
  • * € 3.000 bij 12 deelnemers - € 4.000 tot 24 deelnemers