Overtuigingskracht - the next level

Inspirerend leiderschap - De kracht van jouw verhaal en lichaamstaal

Breng je overtuigingskracht naar een heel nieuw level – oefen met paarden

Ontwikkel je authentieke leiderschap en leer mensen met jouw verhaal en jouw aanwezigheid niet alleen te overtuigen, maar ook te ráken: dat heet charisma.

In deze workshop ervaar je hoe je emotionele verbinding legt door je eigen verhaal te vertellen en oefen je zonder woorden contact te maken met je publiek en met je omgeving.

Inzichten en technieken uit de storytelling helpen je met jouw verhaal anderen te inspireren. De paarden laten je ervaren hoe je – zonder woorden – met je fysieke en mentale houding en aanwezigheid contact maakt.

Ook geschikt om teamleden dichter bij elkaar te brengen. Wees gerust: de paarden zijn uitermate vriendelijk, betrouwbaar en vergevingsgezind. De trainer en coach ook.

Reactie van een deelnemer:

“Ik kijk met veel plezier en voldoening terug op deze workshop. De feedback van de paarden was geen ontkomen aan. Zelden zo snel tot inzicht gekomen over mijn lichaamstaal. Dank, Patricia en Jan!”

Hoeveel PowerPointpresentaties heb je inmiddels gehoord? En hoeveel kun je daarvan nog navertellen? Hoe vaak kwam iedereen na een afdelingsbijeenkomst of een Nieuwjaars speech in actie: dit gaan we doen! ? Het was waarschijnlijk best een aardig verhaal met leuke anekdotes. En daarna ging iedereen over tot de orde van de dag. Jammer.

Dat kan anders!

Want niets is in potentie zo machtig en zo krachtig als taal. We bereiken onze doelen, door mensen te bereiken: met taal. Met een boodschap, een verhaal of een plan dat ráákt.

One voice can change a room,
and if one voice can change a room,
then it can change a city,
and if it can change a city, it can change a state,
and if it can change a state, it can change a nation,
and if it can change a nation, it can change the world.
Your voice can change the world.

Barack Obama

En taal bestaat niet alleen uit woorden. We communiceren met ons hele lijf. Met gebaren, onze gezichtsuitdrukking, met onze houding. Onze lichaamstaal bepaalt voor een groot deel of onze boodschap gehoord en omarmd wordt.

Leer spreken en zwijgen – oefen storytelling en lichaamstaal

In deze training met aandacht voor zowel sprekend leiderschap als zwijgend leiderschap oefenen je de kracht van storytelling en je fysieke ‘presence’ voor een groep. Je oefent in een veilige omgeving hoe je met jouw verhaal de hoofden én de harten van je publiek, medewerkers, teamgenoten, gezinsleden, etc. verovert.

Resultaat
  • Je hebt een dag beleefd in een heerlijke omgeving, weg van de dagelijkse hectiek.
  • Je hebt jouw persoonlijke stijl van ‘sprekend leiderschap’ en van ‘zwijgend leiderschap’ ontdekt en ontwikkeld: dat noemen we charisma.
  • Je kunt in korte tijd een Obama-waardige speech schrijven.
  • Je hebt ervaren hoe het is om in contact te staan met je publiek. Hoe je mensen raakt.
  • Je kunt dat zowel bij een klein team als voor een enorme zaal bewerkstelligen.
  • Op een manier die bij jou past. Waardoor het je geen moeite kost.
Doelgroep

Bestuurders, managers, professionals, bestuursadviseurs, beleidsadviseurs, communicatieadviseurs, politici, docenten, ouders, etc.

Trainers

Jan de Vries (coaching met paarden)
Patricia Wouda (spreek- en debattrainer)

Overtuigingskracht - the next level

Inspirerend leiderschap
€499,- per deelnemer