Trainingen

Debatteren voor professionals

Stel op het juiste moment de juiste vraag en draag bij aan een betere besluitvorming: overtuigend en effectief bij iedere vergadering (ook als je geen expert op het onderwerp bent!).

Debatteren voor professionals

Debatteren voor raadsleden

Debatteren voor (aspirant) politici. Heb jij liefde voor de politiek? Hou je van heldere standpunten en van een sprankelend debat? Ontwikkel je politieke leiderschap met deze cursus.

Debatteren voor raadsleden

Debattoernooi voor professionals

Op een toernooi leer je tien keer zoveel als bij een training. En het sportieve element van een debattoernooi maakt het tot een stimulerend medewerkersevenement. Uitstekend om samen je professionele vaardigheden te trainen en ook zeer geschikt als relatie-evenement.

Debattoernooi voor professionals

Charismatisch leiderschap

Ontwikkel je authentieke leiderschap en leer mensen met jouw verhaal en jouw aanwezigheid te raken: dat heet charisma! In deze workshop ervaar je de kracht van storytelling en je fysieke ‘presence’ voor een groep.

Charismatisch leiderschap

Duivelse dilemmatraining

Je wilt rekening houden met de belangen van al je stakeholders, maar welk besluit je ook neemt: voor één van de betrokkenen pakt het nadelig uit. Hoe blijf je integer als je voor een duivels dilemma staat?

Debattoernooi voor professionals

Speechen – Yes you can!

Een mooie speech maken, dat kun je leren. Het is niet eens moeilijk. En het is nog hartstikke leuk ook. Die éne rake zin - op het juiste moment - en het regent aanmeldingen voor je project om hondenbezitters aan eenzame ouderen te koppelen.

Speechen – Yes you can!

1op1 debatbegeleiding en coaching

Je voert regelmatig debatten, bijvoorbeeld in de gemeenteraad. Of je geeft binnenkort een belangrijk interview. Je wil beter zichtbaar zijn met een heldere boodschap, stevig staan bij tegenspraak en met souplesse opponenten van repliek dienen?

1op1 debatbegeleiding en coaching

Public Affairs

Niemand staat alleen in de wereld. We zijn allemaal min of meer afhankelijk van elkaar. Voor jouw organisatie geldt dat net zo: je zet een strategie uit en je maakt plannen. En die worden vervolgens gedwarsboomd – of juist omarmd en bevorderd – door de politiek, door een concurrent of door de tijdgeest.

Public Affairs