Trainingen

Debatteren voor professionals

Haal het beste uit je medewerkers met de leukste training voor ambitieuze professionals en word de meest scherpe organisatie in het veld.

Debatteren voor professionals

Debatteren in de politiek

Ontwikkel je politiek leiderschap en voer sprankelende, plezierige debatten voor een herkenbare en toegankelijke politiek.

Debatteren voor politici

Debattoernooi voor professionals

Op een toernooi leer je tien keer zoveel als bij een training. En het sportieve element van een debattoernooi maakt het tot een stimulerend medewerkersevenement. Uitstekend om samen je professionele vaardigheden te trainen en ook zeer geschikt als relatie-evenement.

Debattoernooi voor professionals

Overtuigingskracht - the next level

Ontwikkel je authentieke leiderschap en leer mensen met jouw verhaal en jouw aanwezigheid te raken: dat heet charisma! In deze workshop ervaar je de kracht van storytelling en je fysieke ‘presence’ voor een groep.
Met de hulp van paarden.

Overtuigingskracht - the next level

Debatteren over ethische dilemma's

Ethisch argumenteren: een onontbeerlijke vaardigheid als integriteit hoog in je vaandel staat. Hoe neem je een beslissing als je voor een duivels dilemma staat?

Debatteren over ethische dilemma's

Speechen – Yes you can!

Een mooie speech maken, dat kun je leren. Het is niet eens moeilijk. En het is nog hartstikke leuk ook. Die éne rake zin - op het juiste moment - en het regent aanmeldingen voor je project.

Speechen – Yes you can!

1op1 debatbegeleiding en coaching

Je voert regelmatig debatten, bijvoorbeeld in de gemeenteraad. Of je geeft binnenkort een belangrijk interview. Je wil beter zichtbaar zijn met een heldere boodschap, stevig staan bij tegenspraak en met souplesse opponenten van repliek dienen?

1op1 debatbegeleiding en coaching

Public Affairs

Niemand staat alleen in de wereld. We zijn allemaal min of meer afhankelijk van elkaar. Voor jouw organisatie geldt dat net zo: je zet een strategie uit en je maakt plannen. En die worden vervolgens gedwarsboomd – of juist omarmd en bevorderd – door de politiek, door een concurrent of door de tijdgeest.

Public Affairs