Redetwister

Voor wie met plezier de geest wil slijpen.

Het debatspel van Public Performance.

Met Redetwister organiseer je zelf het debat: om meer kennis uit je organisatie te halen, voor je brainstormsessie, om je plannen en standpunten aan te scherpen en je professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Word het meest creatieve, inspirerende, analytische en welsprekende team. Voor professionals, politici en studenten die helder denken en overtuigend spreken. De box geeft je handige tools en een volledige handleiding.

Redetwister op kantoor

Succesvolle leiders organiseren hun eigen tegenspraak. Haal meer kennis uit je organisatie met goed georganiseerde debatten. Redetwister helpt daarbij. Ook om een keer sérieus lol te maken tijdens de vergadering. Het leukste spel voor ambitieuze professionals.

Het debatspel Redetwister wordt aangeboden in combinatie met training voor groepen van 8 tot 12 personen. Na de training kunnen jullie met Redetwister zelf debatten organiseren op kantoor.

Geschikt voor brainstormsessies, om helderheid te krijgen in complexe kwesties, om medewerkers te betrekken bij besluitvorming, om meer kennis uit de organisatie te halen en om je analytische vermogen, creativiteit en overtuigingskracht te trainen. Ook zeer geschikt voor trainee- en managementprogramma’s.

Kosten

Training (tot 12 personen)per dagdeel

Inclusief debatspel Redetwister

€ 1400,00 per dagdeel excl. btw

Extra debatspel Redetwister

Neem contact op

€ 150,00 per stuk excl. btw

Redetwister in de fractie

Het debat in de fractie: krachttraining voor de soepele politicus. Omdat iedere politicus training nodig heeft om scherp te blijven. Het interne debat is de beste voorbereiding op het debat in de politieke arena. Train jezelf en wees herkenbaar, sprankelend en overtuigend in het publieke debat.

Het debatspel Redetwister wordt aangeboden in combinatie met training voor groepen van 8 tot 12 personen. Na de training kunnen jullie met Redetwister zelf debatten organiseren in de vereniging of in de fractie.

Geschikt voor brainstormsessies, om leden te betrekken bij besluitvorming, om standpunten te bepalen, voorstellen aan te scherpen en om het politieke debat voor te bereiden.

Kosten

Training (tot 12 personen)per dagdeel

Inclusief debatspel Redetwister (editie fractie)

€ 1400,00 per dagdeel excl. btw

Extra debatspel Redetwister

Neem contact op

€ 150,00 per stuk excl. btw

Redetwister in het onderwijs

Omdat je je studenten wil leren een kritische houding aan te nemen, creatief problemen op te lossen en overtuigend plannen te presenteren. De leukste methode om zelfstandige denkers op te leiden.

Het debatspel Redetwister wordt aangeboden in combinatie met training voor groepen van 8 tot 12 docenten. Na de training kunnen docenten met Redetwister zelf debatlessen geven en debatten faciliteren in de klas. Het debatspel wordt geleverd inclusief een lesmethode en lesmateriaal: met theorie, met oefeningen om de studenten stap voor stap voor te bereiden op het voeren van een debat en met handvatten om debatten te beoordelen.

De debatmethode is ook geschikt voor brainstormsessies binnen het management- of docententeam.

Kosten

2 dagdelen training(tot 12 deelnemers)

Plus 1 dagdeel herhaling en intervisie

€ 3750,00 excl. btw

Debatspel Redetwister (editie onderwijs) + lesmateriaal

Neem contact op

€ 165,00 per docent excl. btw